Könyveink nagy része a BOOKLINE-on megtalálható.

Megvásárlásuk a következőképpen történhet:

A kiadványt a Bookline-on kell megrendelnie. A megrendelést követően a Bookline jelzi, hogy könyvrendelése sikeres volt-e/és az milyen stádiumban van. Ön dönthet: a kiadványt személyesen átveheti a Bookline-üzlethálózatának üzleteiben, vagy - ha kívánja - a Bookline postázza az Ön címére. A megrendelés folyamatáról, az átvétel időpontjáról a Bookline küld értesítést Önnek.

Ha egy könyvről szeretne bővebb tájékoztatást kapni, kérjük, írjon E-mail címünkre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy telefonáljon: mobil szám: 06 20 9165766, vonalas szám: 36 1 3840549 (ez utóbbit csak akkor fogadjuk, ha az antikváriumban vagyunk!) . Ha a kiválasztott könyvet a vásárlást megelőzően  szeretné megtekinteni, időpontegyeztetés szükséges. Egy telefon (06209165766 vagy 3613840549) vagy egy E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , és 5 napra készséggel félretesszük a kiválasztott kiadványt az Ön számára. Ebbeli szándékát telefonon vagy E-mail-ben pár nappal korábban jeleznie szükséges, hogy - ha külső raktáron van a keresett könyv -, a megbeszélt időpontra beszállíthassuk antikváriumunkba.


Könyv-kínálatunk töredéke az alábbi linkre kattintva ízelítőként megtekinthető a BOOKLINE rendszerében (ez csupán megszűrt "izelítő"(!), ennek sokszorosát találja a BOOKLINE weboldalán.